Polttarit

Polttarikutsuissa olemme palvelleet Pirkanmaan alueella ja ympäri Suomea jo yli 14 vuotta. Alkujaan kutsut järjestettiin lähes aina järjestäjän omassa tilassa: kotona, saunalla tms. Sittemmin moni kysyi mahdollisuutta pitää polttarikutsut myymälässä, jolloin osallistujat pääsevät näkemään koko suuren valikoiman ja pitämään kenties toivotun ”rauhallisemman” hetken ennen kuin matka jatkuu uusiin hauskoihin haasteisiin. Nykyisin järjestämmekin kutsuja lähestulkoon pelkästään paikan päällä myymälässä ja suosittuja ovat olleen myös polttaripäivän täpäkästi aloittavat aamubrunssikutsut; Miltäs kuulostaisi raikas brunssi heti aamutuimaan: tuoreita mansikoita, suolaisia skonsseja, kylmää skumppaa unohtamatta!

Polttarikutsuja kuten muitakin pienempiä yksityistilaisuuksia varten myymälässämme on nimenomaan tätä tarkoitusta varten intiimi kutsu- ja esittelytila, johon mahtuu parhaiten 8-12 hengen ryhmä, mutta jopa 17 saadaan istumaan. Huomaattehan, että etenkin kesäaikaan kutsut kannattaa varata ajoissa, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti!

Polttarikutsut ovat kuten muutkin naistenkutsut, mutta yleensä kestoltaan hieman lyhyemmät, koska polttaripäivään kuuluu muutakin ohjelmaa. Porukan koosta riippuen aikaa kutsuille kannattaa kuitenkin varata vähintään 1,5 tuntia. Mikäli aikataulunne on tiukka, kerrottehan siitä meille, niin osaamme tehdä tuote-esittelyn sen puitteissa siten, että teillä on kuitenkin rauhassa aikaa tutustua tuotteisiin ja tilanne on hauska ja rento ilman kiireen tuntua. Kutsuillamme ideana ei ole koskaan nolata ketään. Kenenkään ei tarvitse kertoa itsestään asioita, joita ei tahdo, eivätkä kutsumme sisällä pikkutuhmia leikkejä tai muuta härskiä, josta kukaan loukkaantuisi. Tämän vuoksi myöskään tulevaa morsianta emme erikseen nosta esille, vaan tarkoitus on tehdä hetkestä hauska kaikille osallistujille.

Liikkeessämme pidettävien kutsujen hinta on 50€/poppoo (mikäli ostokset ylittävät 200€, esittelymaksua emme peri).

Polttarikutsuilla sankari saa aina mukaansa pienen lahjan, joka toimii myös hauskana muistona polttareista ja on käyttökelpoinen vaikkapa hääyönä.

Huom. Jos olette tulossa polttariporukalla ostoksille ilman ajanvarausta:

  • Varmistakaa puhelimitse tai paikan päällä aukioloaikamme: varatut kutsut saattavat etenkin kesäaikaan muuttaa aukioloaikojamme, ja yksityistilaisuuden varanneet ryhmät ovat aina etusijalla. Pyrimme ilmoittamaan poikkeuksista hyvissä ajoin sekä nettisivuillamme, että facebookissa.
  • Asiakkaidemme yksityisyyden takaamiseksi kaikenlainen tallennus (videointi, valokuvaus…) on kiellettyä muuten kuin yksityistilaisuuksissa – Tuskin itsekään haluaisit tulla ikuistetutksi ventovieraan polttarivideolle seksivälineostoksilla?
  • Rauhallisen ostoshetken takaamiseksi kaikille asiakkaillemme pyydämme, että polttariporukasta ostoksille saapuu max. 5 hengen ryhmä.
  • Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tasavertaisesti. Myös polttarisankarit ovat meille asiakkaita, joten meiltä saa kysyä, mikäli tahtoo avioelämän alkuun jotain tiettyä! Emme kuitenkaan työaikana ilman erillistä sopimusta osallistu polttariohjelmaan, emmekä siis pyynnöstä esimerkiksi näyttele käyttäytyvämme eri tavoin kuin mitä normaalisti asiakkaiden kanssa. (Aina välillä pyydetään heittämään härskiä läppää, nolaamaan sankaria, keksimään leikityksiä, laittamaan sankari esittelemään tuotteita muille asiakkaille tms. mikä ymmärrettävästi ei ole meidän mielestämme soveliasta.)

 

Toivotamme kaikille hauskoja polttaripäiviä! Ja muistutamme, että meille voi tulla vaikkei kukaan olisikaan menossa naimisiin!